SOLTECH HOLDING B.V.

 

 Veelzijdig in veelzijdigheid

 


 


SatMARS Netherlands BV, een volle dochter van Soltech Holding BV, is een jong en innovatief bedrijf wat zich hoofdzakelijk bezig houdt met ontwikkeling en verkoop van transport beveiligingsconcepten. 


Speciaal voor dit doel is de eerste all-in-one security trailer ter wereld ontworpen en gebouwd. Deze trailer wordt turnkey en naar klantwens gebouwd en voldoet aan de strengste eisen die op het gebied van transportveiligheid gesteld worden. 

De security trailer kan worden geleverd met diverse certificaten waaronder het Pharma keur
Nieuw is het "plug & play" beveligingssysteem wat snel in te bouwen is en wat aan de strengste veiligheidseisen voldoet.
Soltech Holding is sinds januari 2020 dealer van Eloflex voor de drie noordelijke provinces van Nederland.

EEN NIEUWE GENERATIE ELEKTRISCHE ROLSTOELEN

Eloflex is een volledig nieuw type elektrische rolstoel. Deze rolstoel is compact, opklapbaar en ultra-lichtgewicht, en biedt een groot aantal unieke functies voor extra vrijheid, comfort en gemak. Dit is grotendeels te danken aan de uitgekiende constructie en het gebruik van de modernste technologie, die samen een uiterst lichte en compacte rolstoel voor lange afstanden mogelijk maken. Door de jarenlange internationale ervaring op commercieel vlak en door de brede advies ervaring is Soltech Holding door het RVO (Rijksdienst Voor Ondernemend Nederland) erkend als adviseur/coach om gesubsidieerde SIB-coachtrajecten aan te bieden. Dit wordt gedaan onder de naam SIB, Starters International Business. 

Soltech heeft een groot aantal trajecten succesvol afgerond en door de pragmatische instelling wordt dit door de meeste bedrijven als zeer plezierig en nuttig ervaren. 

Onderzoeksbureau Ipsos voert in opdracht van het RVO, klanttevredenheids-onderzoeken uit en Soltech krijgt over dit jaar een gemiddeld rapportcijfer van 8,2.


CoolDog Seatings

TOP design uit Friesland. De CoolDog is een goedzittende designstoel. Hij is ontworpen door de bekende ontwerper Piet Timans. De CoolDog is zowel binnen als buiten te gebruiken. De CoolDog is er in 2 varianten, een betonnen versie (hufterproof en alleen buiten te gebruiken) en de versie vervaardigd uit hoogwaardig kunststof, al dan niet voorzien van LED-verlichting (deze versie is binnen en buiten te gebruiken). Binnenkort zal er een nieuw metalen model gelanceerd worden.